Dank voor jullie stem op podcast ‘Geen kind meer gesloten’

Geen kind meer gesloten - logo

Nathan, Maria en Nina hebben alle drie ‘gesloten gezeten’. Ze vertellen erover in deze podcast, waarop je kon stemmen voor de publieksprijs via de Dutch Podcast Awards. Velen van jullie deden dit: bedankt!
De vijfdelige storytelling serie begint met excuses door de directeuren voor het wegstoppen van jongeren in isoleercellen. In 2022 sloot het gebouw van JeugdzorgPlus-instelling de Koppeling haar deuren. Hoe dat is gelukt?

In de podcast ‘Geen kind meer gesloten’ volg ik, Marije Schuurman Hess, podcastmaker en moeder, dat proces. Ik volg (voormalige) jongeren uit De Koppeling thuis, tijdens de maaltijd op de Koppeling en in de muziekstudio. Hulpverleners van het eerste uur en hun jongere collega’s vertellen over hoe ze het anders wilden doen met de jongeren.